Laittelin tänään jouluvaloja ikkunoihin ja sellasia pieniä juttuja ovenkahvoihin roikkumaan. Et joulu tulee. Mut emmä tääl oo nyt joulua ku lupasin jo et oon B:n luona. Sillon ollu pitkä masennuskausi ja nyt kuulema hirvee stressi, mut ei oo kyl ainoo. Mul noi työjutut taas puskee päälle. Ja ku tulin tänne ni heti ekaks ryntää kaikki kertoon miten se-ja-se on tehny sitä-ja-tätä ja pitää korjailla taas ihmisten mokia enkä mä tykkää siitä yhtään. Et meil on firmassa pari sellasta tyyppiä ketkä ei osaa yhtään ottaa vastuuta teoistaan. *Huokaus*

Lunta on, et ainaki jotain positiivista. Join äsken mustikkasoppaa mitä ostin ku oli tarjouksessa. Ihan hyvää vaikkei se itetehtyä kyl voita. Eikä siinä oo kokonaisia marjoja.

Meinaan nytte mennä vähän rentoutuun telkkarin eteen ja syömään jotain hyvää (graavi- ja kylmäsavulohta olis ja raejuustoa). Mut yrittelen paluuta blogiin eniveis. Tuntuu et on ollu jo tarpeeks kauan taukoo. Tulin vasta tos perjantaina eikä oo ollu oikeen aikaa nukkua univelkoja pois et pitää tää päivä ottaa vähän rauhallisemmin. Illalla meen Akella käymään ku sil oli jotain asiaa, mut pitää kattoo et menee vähän aikasemmin nukkuun ku huomeen on taas pakko olla töissä ja skarppina. Joo, B:llä on nytte kans oma blogi mut en oo oikeen kerenny sitä lukeen. Mut ei se päivittele sitä hirveen usein kyl. Ehkä kerran viikossa suurinpiirtein. No, meen nyt ja palailen sit taas joskus lähiaikoina ku tulee jotain asiaa. :)