Vähän tällissä tätä kirjottelen ja kauhistuttaa miten huonosti. Kyllä äikänope kääntyis haudassaan... Mutta kun vuosikausia on kirjottanut vaan chatissa tai korkeintaan jotain virallista. No joo. Heh hee.

Tota joo, keskiviikoks piti olla takas kotona ja kyllä se niinkin vaikka jäi parit nähtävyydet väliin. Oikeastaan kaikki. =.= Kun myyntimies juo ittensä umpitunneliin lentokoneessa ja tapaamista piti lauantaina siirtää (meikä soittaa tulipunasena ja sanoo että sori Kimmo on vessassa yökkimässä eikä ittelläkään mikään hyvä olo). Ei kyllä muista mitään tosta reissusta. Ja tänään taas menee viiniä ja tequila sunriseja et cetera.

Hävettää oikeesti toi edellinen postaus. Kun ne oli kumminkin ihan okei porukkaa. Vaikutti tosi rehellisiltä, kun baarissa laskussa oli virhe niin tää yks spanieli huomautti siitä vaikka ne siks joutu maksaan lisää. Sellasta. Et mitä syytä mullon niitä haukkua, ei mitään!

Heh, joo, Dubaihin asti ei päästy ja muuten oli kiva reissu ja nyt seuraa ainakin viikon abstinenssi vaikka tulikin jo luvattua että meen R:n ja Kimmon kaa ulos viikonloppuna. Niitten kans on kiva hengailla. Joo, Kimmo puhu kännissä kaikkee miten se oli R:n oppinu tunteen ja et niillä synkkas heti tosi hyvin ja R niinku edusti sille jotain vapautta tai itsemäärämisoikeutta. Et se tajus et sillon oikeus elää omanlaistaan elämää siitä huolimatta et on tullu hankittua kuus lasta yhen hullun muijan kans kun kumpikaan ei tajua millanen vastuu niihin kakruihin liittyy. Sano et se ja R on vieläkin tosi läheisiä ja pitää ne huhut paikkansa et niillä olis ollu joskus suhde, mut se viileni aika pian ku R:llä oli muita suhteita sen lisäks ja Kimmo halus kans niinku "olla vapaa ja metsästää".

Sen kyl näkee et ne on läheisiä. ^^; Et R tulee joskus ja laittaa käden Kimmon kaulaan ja sit pari pusua... Ja ne on yhes aika paljon, kahestaan jossain Kimmon autolla ja nukkuu sen autos yön ja sellasta. Et mä en ihmettelis vaikka ne vielä paneskelee. ^^; Mut mitään ei saa ikinä myöntää kelleen. Heh, Kimmo aina tuntuu olevan niin onnellinen ja hyvällä tuulella ku se on ollu R:n kans jossain, siis R:n kotona vaikka. Tietty mä oon onnellinen et niillä menee hyvin. Ja kaiken parasta se etten mä oo riidoissa niitten kans. Enkä muuten aio olla. Ku porukat aina haukkuu R:ää et se on täys kusipää, tai Kimmoo. Mut ei ne oikeesti oo. Vois melkeen sanoo et ne on mun parhaat kaverit. ^^;

Kimmo ehti muuten haukkuu meikäläistä "alpha womaniks" niitten bisnesmiesten kuullen. Et itkeäkö pitäs vai nauraa?Vaikka kyl siinä voi ihan vähän totta olla mukana. Vaikka kännisen äijän kohteliaisuuksia ei oikeen voikaan ottaa todesta. Toisaalta voi olla et ne just kännissä puhuu totuuksia, tai tarkottaa oikeesti mitä sanoo.