Heti kun oli viime viikon alusta saanu tehtyä tärkeimmistä varmuuskopiot niin keskiviikkona ei enää tunnistanu kone D-asemaa. Tosi kiva. Tosi, TOSI kiva. Oliks pakko just nyt? Mä lähen täältä pois perjantaina ja tuun seuraavan kerran vasta joskus kahen viikon päästä ja mä OIKEESTI tarviin niitä tiedostoja sitä ennen. Me on nyt Juhan kaa yritetty pelastaa mitä pelastettavissa on, mikä ei oo paljoo. Tänään tulee Bini mua auttaan, nero ku on, mut se kyl sano jo etukäteen et ei varmaan löydy enempää ku mitä tähän mennessä. Jotain neljä tai viis eri ohjelmaa kokeiltu jo.

No onneks tää homma kävi mun kotikoneelle eikä töissä. Heh. Ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin. >_< Ja onneks mä ostin "sieltä" jo uuden koneen mikä tarttee vaan hakee kaupasta ja asentaa ku vapautuu talonomistajan koneen paikka ku se ottaa sen mukaansa. Ja onneks ostin just uuden akun läppäriin ni pysty siirtään niitä pelastettuja tiedostoja sinne, ku tääl ei oo yhtään vapaata pistorasiaa laturille. Lähin on olkkarissa eikä mul oo niin pitkää kaapelii. Binillä ois varmaan ollu mut ei se yleensä lainaa mielellään tavaroitaan. Ku on oppinu et jotkut ei palauta niitä, tai väittää et ne hävis, tai jotain yhtä idioottimaista. Onneks kaikki ketä lainaa multa tavaroita myös tuo ne takas, ja ajoissa ettei tarvi lähtä metsästään jotain kaapeleita tai kirjoja tai purkkeja ympäri maata.

Joo mut kyllä oikeesti v i t u t t a a välillä, mut kävi mikä kävi. Ei voi mitään. Nyt tarvii lopettaa ja syödä jotain välipalaa ja yrittää unohtaa toi homma hetkeks. Jos vaikka kattelis telkkarii. Mitä satelliitti tarjoaa. Tai jos alkais vähitellen taas pakata kamojaan. Makkarissa on ihan kaikki levällään mitä pitää ottaa mukaan ja tulee varmaan noi kaikki kolme (laina)matkalaukkuu täyteen ja toi mun oma, ja sit vielä sellasta mikä kiedotaan tiiviisti pahveihin ja teipataan kiinni ja annetaan tullissa koirien nuuhkia, hätätapauksessa puretaan se todistuksena siitä että siinä on vaan paperia ja tietokoneen osia... Joo pitää lopettaa. Joku tuolla pimputtaa ovikelloo ihan hädässä...