...kuin kymmenen oksalla. Vanha hyvä sananlasku. Stella lähti tavottelemaan niitä kymmentä oksalla ja tietäähän sen miten siinä kävi. No ei ihan saanut mustaa silmää vaikka eräät sillä lupaili. Heh heh. Mutta ei siitä sitten muuta.

Mun pikku Aksu meni ja katkas koipensa viime pe. (Se haluu nyt viimeinkin sen ajokortin ja mä opetan sitä vähän.) Oltiin lähdössä vie Tiinan vauvaa saamaan rokotteita ja Aksu halus ajaa ja sit meikä silmäkulmasta huomas kun sen pää hävis auton takaa ja heti alko kaamee kirkuminen. No oltiin sairaalaan menossa enivei... Sai kivan kipsin ja asuu mun luona tietty kun ei muka pysty omassa kämpässään, kainalosauvojen kanssa. Ei siitä kyllä pahasti vaivaa ole kun se ei pysty juuri liikkumaan. Ainakin yks hyvä puoli asiassa.

Tähän on nyt tosi vaikee laittaa kategoriaa un oikeestaan tää on kaikki töitä ja hommia ja osittain Aksusta jne.

No, mutta niitä työjuttuja on kumminkin enin osa. Saan, ootas, kolme uutta työntekijää "mun firmaan" nyt keväällä kun viimeinkin viittin kysellä. Kuriirin (Tiinan ^^; kun se ei äitiysloman jälkeen kehtaa mennä enää mennä ajamaan taksia eikä se varmaan saa hoitopaikkaa ja meille se vois tulla vauvan kanssa, tai tehdä osapäivähommia kunnes saa Jussin tarhaan sit joskus), myyntimiehen (Kimmon kun se on nyt just työtön ja musta on kivempi pitää se kans mun lähellä, jos jotain tulee tai jos se tarvii taas tukea ja apua omien lastensa kanssa tai sossun) ja aputyövoiman (Nakin tietty kun se tarttee työharjottelupaikan ja siitä voi sit laajentaa oppisopimuksiin & Co. kun sekin homma näköjään järjestyy kun vähän potkii). Että mikäs tässä olla möllötellessä.

Kimmon kans lähtään käymään Berliinissä jne. Siis, eka Berliinissä lauantaina ja sieltä Bonniin maanantaiksi, käydään vie yhdelle hautausmaalle kukkapuska kun E ei itte ehdi. Me nähdään se sit jossain. Sanoi että olkaa valmiit lentämään Dubaihin asti. Mut ei varmaan silti päästä. Sääli. Se niinkun vaan vähän vitsaili. Mitähän nähtävyyksiä Bonnissa on? Heh. Joo, voi koko keikka siirtyäkin kuukaudella jos käy oikein "paska säkä". Ei niinkun kiinnosta jossain pääsiäisviikolla kiertää kulkurina pitkin Eurooppaa. Kimmoa se ei haittaa kun se on tollasia ennenkin tehnyt, siis tota kiertämistä, siinä vanhassa hommassaan, mutta mulla oli jo tarkat suunnitelmat lähes koko huhtikuulle.

Se on vaan joku tapaamisjuttu, pari allekirjotusta, ne isommat sen hoitelee ja mä oon vaan pikku kala, tai "linkki" joka halvalla hoitaa. No, mulle se on silti iso raha. Riittää loistavasti firman puskemiseen jaloilleen ja et maksaa noille uusilleen ja säästää sen R:n luoton... Eikä pieni liiottelu koskaan ole pahasta kun se voi tuoda pari euroa lisää. Sanoo vaikka että, joo siihen hommaan menee 6 kk kun itse asiassa sais sen tehtyä puolessa päivässä. ^^; Tai että teikäläiset hoitaa rahtihommat, ja ne ei viitti, ja sanon et okei mä laitan sen menee postissa ja itse asiassa Tiina sen lounastauolla käy viemässä niitten postilokeroon. Jotain tollasia. Mutta ne harrastaa sitä itekkin, ja vähän isommassa mittakaavassa muuten! Ajattaa jotain tyhjää laivaa Hampurista Singaporeen, misson niinkun tasan kaks konttia jotka käväsee satamassa ja tulee avaamatta takasin. Vähän vois miettii mikä järki... Vaan sen takia että asiakas huijattais maksaan vähän extraa. Tai se että kontit seisoo tullissa eri maissa, tai postilähetykset seisoo jossain Saksan tullin varastoissa kolme extra kuukautta kun niissä lukee päällä jotain mitä oikeesti ei ole sisällä. Turhaa paperityön lisäämistä. Miksei vois vaan tyytyä siihen mitä saa rehellisesti eikä yrittää repiä rahaa jostain mikä vaan hidastaa toisten ihmisten prosesseja ja tavaran liikkumista niinkun ylipäätään globaaleilla markkinoilla, ja miksei jonkun maan sisäisilläkin? Niinkun, mitä järkee tossa kaikessa on? Auttaa pesemään käsiä kun myöhemmin voi lahjottaa sen rahan vaikka luonnonsuojeluun ku ne laivat on päästäneet öljyä jonnekin koralliriutoille, tai sademetsien pelastukseen kun samalla toisesta päästä hakataan pois tilaa tupakkaplantaaseille. Ei voi muuta kun valittaa. Kun osaa ihmiset olla tyhmiä. Ja meikä tekee bisnestä niitten idioottien kanssa. >.<

Jos tän nyt joku lukee joka kuvion tuntee niin multa tipahtaa pää harteilta. Onneks Maran lisäks ei taida muut tutut... Ja mistä mä sitäpaitsi tiedän vaikka ne olis puhuneet vaan puuta heinää? Ollu vaan itte liikaa chatissa eikä pitäny itteään ajantasalla maailman asioiden suhteen. Mut ku se chatti on 1000 kertaa kivempi paikka! Kyl mä ne kusetukset jossain vaiheessa huomaan jos sellasia on. Eikä se mua haittaa jos joku R tulee kertoo kuukaus myöhemmin et nää kundit on vetäny mua höplästä. Emmä häpee sulkee joskus silmiäni ihan tahallani jos on muutakin hommaa kun vahdata johonkin talousuutisiin kätkeytyviä salattuja viestejä. Aina voi sitäpaitsi sanoo et mun satelliittilautanen on rikki tai siellon lunta tai jotain. Tai sori kännystä meni akku just ku informantti aiko soittaa. Joskus on terveellisempi esittää sokeeta tai idioottia, eikä kaikille tartte paljastaa miten paljon kaikkee tulee huomatuks vaan jollain shoppailureissulla.