On nyt tullu vähän pitempi tauko. Ei vaan oo jaksanu mitään kirjotella. Oli mul täs yks deitti vähän ennen ku tulin tänne taas. Ehkä siitä vois tulla jotain, mut jotenki mul menee kiinnostus noihin melkeen heti ekan deitin jälkeen. Ei vaan osu kohalle sitä oikeeta vaikka mitä tekis. Mun pitäs kai laajentaa etsintöjä Suomen ulkopuolelle. Vaikka oli toi jo melkeen puoliks ulkomaalainen ku se on tulkki ja matkustelee tosi paljon. Niinku lähinnä Aasiaan. Ja sen mutsi asuu jossain Thaimaassa. On jossain hotellissa töissä et cetera. Kyl ekaks tuntu et meil on aika paljon yhteisiä asioita, mut sit ku mä tulin kotiin ja nukuin yön siihen päälle ni tuntu taas siltä ettei siitä mitään tuu.

No joo. Sen jälkeen ku tulin tänne ni oli stressii niitten bileitten takia. Ihan hyvä et ehittiin B:n ja sen managerin kans puhuu jotain juttuja selviks, ja Halo tuli ajoissa. Ihan hyvin ne taaskin meni, mut VIP:t ei tullu kaikki ketä kutsuttiin. Mut ei ne varmaan muuten vaan ehtiny. E ainaki on jossain Japanissa tai Taiwanissa just nyt. Et ymmärtää et ei se aina joka paikkaan ehi. K kyl oli siellä. S oli kans mukana. Mä menin sinne B:n kans. Meni kaikki ihan suunnitellusti eikä tullu mitään teknisiä kämmejäkään tai sähkökatkoja tms. S istuskeli taas vaan suurimman osan ajasta siel poreammeessa ja sai ihailevia katseita, ainaki niin kauan ku se pysy siel pimeessä eikä porukat nähny niitä sen arpia. Ja se oli leikelly taas vähän aikaa sitte itteensä. Ei pahasti, mut siis mun mielestä on ihan tarpeeks hälyttävää ku toisel tulee halu vahingoittaa itteään. Juotiin vaan viinoja vaikka teki kaikkien muita aineita mieli. Ja tekee muuten yhä. Jotain sunnuntai-illan piristeeks. Meni aika myöhään. B sano et se menee tänään aamul kirkkoon ja sit se näkee päiväl sen isän ja velipuolen ja se olis halunnu ottaa mut kans mukaan. Mut ei tullu siitä mitään ku mun piti sitä Dubain hommaa tehä. Nyt kyl olis aikaa...

Joo, niinku miten voi olla yhtäkkii ihan sietämätön halu vetää pää sekasin? Niinku ihan sama mitä syö, pääasia et pystyy hetkeks unohtaan todellisuuden. On mul tuol jopa valinnanvaraa... Mut pitäs vaan sieltä loivemmasta päästä valita, jos ei pysty vastustaan kiusausta. Ku voi jäädä putki päälle.

Emmä nyt jaksa muuta laittaa. Ihan pieni päivitys vaan ettei unohu kirjottamistaito. Mul pyörii nyt noi huumejutut mielessä. Jos soittas B:lle ja kysys haluuks se ehkä lähtä mun kaa johkuun ja voitas sit yhessä jotain pientä napostella. Sillon aina laatukamaa eikä se oo niin niuho et ottas niistä maksua. Ku mul ei meinaan oo nyt mitään kovin loivaa, tarkemmin ajatellen. Joku Eva vois olla hyvä olemas. B:l niitä on. Ku se eilen kehuskeli et sillon nyt vähän enempi rahaa ja varaa niihinkin. Ku ne on aika kalliita. Eikä juotu niin paljoo eilen etteikö vois tänään jotain ottaa kans. Siis mä join yhen drinkin ja sit yhen alkoholittoman, ja B joi jotain kaks drinkkii ja S kolme tai neljä. Se ei oo vielä oppinu tunteen rajojaan. Tai se ei vaan välitä mitä sille käy.