Tauko nimittäin. Hommat luistaa ja kulkee ja Akellakin menee paljon paremmin vaikkei sitä ajokorttiasiaa saanutkaan hoidettua. Meni halut kipsin kanssa nilkuttaessa. Maran ja mun romanssikin kuihtui, omasta alotteestani, kun se alkoi tuntua tosi typerältä, ja nyt sillä on "melkein-tyttöystävä", vihdoin ja viimein. :) Olin tuossa äsken vähän tanssimassa B:n luona kun se kysyi voinko tulla, ja oli sillä kertynyt sinne yleisöäkin kivasti. Lähinnä ruokapalkallahan tuonkin taas tein.

Sitä ennen oli R täällä ja puhuttiin mm. sen veljestä joka on alkanut viime aikoina tosi kusipäisesti käyttäytymään, ihan kaikkia kohtaan. Tulee tänne puhumaan vetämisestä ynnä muusta kivasta kun Ake on läsnä. Turhaan sille saa sanoa ettei Aken kanssa puhuta noista, kun Ake alkaa sitten tuijottaa sen värkkejä silmät lasikuulina eikä reagoi mihinkään. Eikä se mitenkään saa nyt retkahtaa yhtään mihinkään tai me saadaan taas alottaa alusta sen kanssa. Meikä on sen ainoa kontakti vanhoihin kavereihin kun ei se jaksa itte pitää yhteyttä vaikka pyydettäs. Asuu se nyt taas osan aikaa omassakin kämpässään ja H on käynyt sitä kattomassa ja oli niillä jotain muutakin meneillään. Vaikka H ei siitä ole muuten mitenkään kiinnostunut, kunhan haluaa että sillä menisi vähän paremmin. Muuten ollutkin ihan kiva kesä ja kaikki kunnossa. Tuon yhden kanssa vähän huolta vaan edelleen, mutta jos R nyt sais viimeinkin sanottua broidilleen niin eiköhän tämä tästä.

Hiukkasen vapisuttaa ja lihakset kipeinä. :) Mutta hauskaa oli.

Suunniteltiin R:n kanssa miten voisi kostaa sen broidille. Ilkeä juttu me sille tehdään kun R:ääkin se vituttaa millainen C:stä on tullut tai että se on täysin vastuuton kaikissa tekemisissään ja ihmisten kanssa. Matkustelee R:n rahoilla ja hoitelee "jotain bisneksiä" eikä kerro niistä, ja niistä saa sit kuulla jälkikäteen jos menee mönkään. Sais itte hoitaa omat sotkunsa.

Huonoista huonoin kone alla nyt kun parempi on työpaikalla ja oma nuukahti (kuten Marankin) ilmeisesti helteen takia. Tää on Kimmon vanha. Täytyy alkaa laitella ruokia kun Ake tulee terapeutilta (onni potki vaihteeksi ja se sai kesäksi tuon) ja Nakkimakkara kohta nettiin tältä koneelta kun sillä ei ole omaa yhteyttä. Ja jos R:n saisi kutsuttua syömään. Ehkä piristäis Akea... Enhän minä mitään suunnittele, en ollenkaan... Heh hee. Kyllä se joskus puhuu (unissaan tai sekaisin) R:stäkin niinkun mahdollisena tulevaisuuden kumppanina. Strange... :) Tai ei ollenkaan, R on ihan okei tyyppi, ja tekis kummallekin hyvää sellainen pieni sivuhyppy sinkkuelämästä parisuhteeseen...