Laitan tosta oman versioni, kun siitä on liikkellä vaan Tiinan väärä versio tai mutu-tieto, ja sit se mitä se R:n kaveri kertoili mikä on vielä enemmän väärin.

Oltiin R:n kans baarissa viime perjantaina. Mun piti oikeestaan mennä johkuu Tiinan kaa mut se ei saannu ketään lapsenvahdiks. Menin sit R:n ja kahen sen kaverin. Se toinen oli ihan okei mut se toinen rupes haastaan riitaa jo menomatkalla. Oli ottanu pohjia ja R:lle se ei sopinu eikä mulle ku se hönki koko aika naamalle.

Baarissa lämpiössä se yritti käydä sit R:n kimppuun ja mä menin väliin ja sain vissiin siinä sen ekan mustan silmän vaikkei paljo tuntunu. Sovittelijan kohtalo. Muuten olis menny loppuilta ihan hyvin. Joo. Ellei se olis vetäny herneitä siitä ku mä ja R jouduttiin lähteen jo kahen maissa ku mä olin sopinu et Kimmo tulee hakeen meiät kahelta. No jotain puol tuntia ehittiin seistä siinä taksin tolpalla kun vitun Kimmo oli myöhässä ja R alko mulle vittuilla siitä, ja sit jotain 20 yli kaks tulee se toinen kundi siihen takas ja mottaa R:ää naamariin. Ja yleisöökin oli. Se oli kai niin pinna kireellä ettei tajunnu just tota, yleisöö, ja mäkin tietty sanoin vähän kärkevästi sille ku se alko taas siitä Kimmosta mäkättää ja turpaani otin... Muistan sen ku R tuli päälle ja sit on musta aukko. Seuraava muisto on ku istuin Kimmon autos ja joku ensiapukundi taputtelee mun nenää sideharsotullolla...

Kimmo piti musta tosi kivasti huolta ja laitto aamupalaa lauantaina ja kerto et R oli halunnu viettää yön putkassa ku se ei voinu käsittää et miks se mua meni lyömään. Eh, ei joo tee mieli paljoo tosta jauhaa. Laitan vaan ku Mara tät lukee et se tietäs mitä oikeesti tapahtu. Se Tiinan versio on pitempi, mut toisaalta se sekottaa jotenki sen mun kertoman siihen mitä Kimmo sille kerto ku oli babysittaamas Jussia. Mä haluun unohtaa sen kaiken. Kutsuin R:n tänne nyt viikonlopuks, ku mä en oo päästäny tänne ketään ellei Kimmoo lasketa sen jälkeen ku Aksu laitto vähän paikkoja hajalle sekopäissään.

Ei oo vieläkään kerenny kaikkee siivota. Jotain risoja kukkapurkkeja ja multaa ja juuria nurkissa ja uudet astiat paketeissa vielä ku keittiön kaapeissa ei oo ovia vielä. Ei tajuu miten se heikko pieni ääliö voi saada aikaan niin kamalan sotkun. Oli yrittäny sit lopuks hakata makkarin seinään reikää... Marsilaisjahdissa tai sellasta. Surkuhupaisaa. Omat kätensä se sai vaan rikki. Uutta tapettia katellu tonne ja mitä jos laittas koko makkarin samalla uusiks?

Laitan R:lle jotain piirakkaa ja punaviiniä. Jos sais ees imuroitua sitä ennen. Katottas joku dvd tai musavideo ja jos tehtäs jotain koneella. Mä sain yheltä E:n kaverilta jotain pornoo mikä R:ää vois kiinnostaa. Tää äijä sano et E:lle mun ei tartte kertoo noista ku se vois vetää herneet ku sen mielestä se on riistoa. Heh. Joo, siinon joku sen kaveri jolle ne toiset oli sanonu et niitä videoita ei julkasta ja kusettanu sitä. Se ei kyl välitä mut E. Mäkään en kyl hirveesti välitä. Jos se kundi on oikeesti niin tyhmä et uskoo jotain sellasia kavereita... Mut R vois tykätä, mä en itte muuta ku vilkasin vähän ettei mua kuseteta, näytti aika rankalta... Jotenki ei nyt oikeen kiinnosta.:)