Vähänkö väsyttää... Ei millään jaksais enää pitää silmiä auki. Oli vähn tervetuliasbileitä ja sitte kaikkee asennushommia, sellasta tässä on puuhailtu. Ekat päivät elelin vielä vähän Suomen ajassa ja oli sellasta et luuli koko ajan et on vielä edellinen päivä. Mut saatto se kyllä johtua vähän siitäkin mitä taas tuli syötyä... Ja tietokonestressi siihen päälle vielä.

Joo ei nyt tosiaan mitään jaksa laittaa. Kirjottelen enempi sitte ku tulee taas jotain asiaa. Tai päiväsaikaan niinku. Nyt on pakko mennä nukkuun. Huomenna (tänään) taas aikanen herätys ja puhelinsessioita kun ei firma hoitamatta pyöri. Toivoo vaan ettei ne ihan yötä myöten taas mene niinkun tänään (eilen) kun eräät istuu siellä toimistoissaan 12 tuntia mun aikaa edellä. Onneks mul on kännykässä käytännöllinen Maailman aika mistä voi tarkistaa ennen soittoa et ne todellakin on töissä siellä eikä nukkumassa. Kavereille voi onneks soittaa öisinkin kun moni niistä kumminkin valvoo, tai vastaa eniveis oli tilanne mikä hyväns#. Pitää vaan muistaa sit ettei soita väärille ihmisille vääriin aikoihin...

Sähköpostit mun vielä piti tsekata mut ei nyt enää pysty. Aamulla sitte. Voi olla että kommunikaatio noitten työsuhteiden kanssa menee jatkossa emailin kautta kun ei kenenkään hermot tätä jatkuvaa ajan vahtaamista kestä. Kun pitäs kaikki asiat sopia aikasin aamulla tai myöhään illalla et olis ees joku järki... Lääh puuh.

Onneks tulee viikonloppu. Voi nukkuu pois univelat ja syödä kunnolla.. Ja tääl on pakko siivota. Eräs ei oo viittinyt tai pystyny siivoomaan ennen ku mä tulin. Ja mä pesin sille jo pyykitkin viime lauantaina ku tuolla taloushuoneessa kellarissa Kaaos hallitsee. Ja edelleen vähän. Eikä mitään pyykkikoreja, kaikki heitetään vaan lattialle. Eli tarvehankintojakin mun varmaan tarvii tehä. Kaks isoo pyykkikoria, ja joku hylly tonne "ruokakomeroon" ku siellä on kasvikset lattialla kasoissa. O_o Joo huomaa ettei ihan parhaiten taida olla porukoilla asiat kun kotiansa tälleen laiminlyö. Siis puhumattakaan kylppäristä... Ja tietokoneen paikalla oli metrin kasa pölykoiria... Ja piha on tarkemmin tarkasteltuna ihan hirveessä kunnossa. Uima-altaassa pyörii kaiken maailman roska ja paska, en nyt sano mitä kaikkee siel on mut ei ollu mikään kovin piristävä näky. Joo ja grilli on ollu putsaamatta varmaan kaks vuotta. Tai sitä ei oo ostamisen jälkeen putsattu IKINÄ. Ei nää hirveen montaa vuotta täs oo vielä asunu. Jotain kolme tai neljä. Jotain sitäluokkaa.