Yläpalkissa. Vasemmalta oikealle: R, Chilly, Cloud, Ake, Kimmo ja Tiina. ^^;

Voi olla et joku päivä keksii ketä muita ne vois olla. Paitsi Ake pysyy, nelosena, just tollanen se on. ^^; Ja Tiina on just tollanen kilppari, kuori suojelee sitä ja se kantaa hirveen läjän näkymätöntä vastuuta. Oon taas saanu kuulla olevani tosi lapsellinen, mutta mitä välii? Pääasia et on kivaa.

Noi C:t on pitäny aika matalaa profiilia enkä sen mukaisesti laita nimiäkään, oikeita. Cloudsi käväs täällä kun ei nyt voi ikuisuutta pitää porttikieltoo kavereille. Lainas pari mun levyy eikä oo vielä tuonu takas.

Ei muuta nyt oikeen keksi. Muuta kun chatissa oleskelen (omalla kanavalla heh heh) ja käyty siellä pari tappelua kun nää yhdet ei jaksa tajuta juttuja. Olis ne halunnu et mä jotain bileitä järkkään mut kun lojuu edelleen ne kukkaruukut tossa eikä oikeen jaksa. Uuvuttavaa toimia lapsenvahtina Jussille ja Akelle (vaikka R auttaa mua Jussin kans, laittaa vaipat ja vellit et cetera) ja jälkimmäinen on vaihteeks vaihtanu sekopäisyyden masikseen, ja sit just nyt on vähän liikaa töitä, burnoutti uhkaa.